Landgoed Zevensprong

Waan je op het verlaten landgoed ‘Landgoed Zevensprong’ en ga met of tegen elkaar de strijd aan!

Tijdens een heerlijke wandeling door het bos, krijgen jullie wel zin om wat te gaan drinken. In de verte zien jullie een prachtig landgoed staan…. Landgoed Zevensprong. Het lijkt erg verlaten, maar plots zien jullie een deur openstaan. Eenmaal binnen zien jullie de indrukwekkende hal, met in het midden een tafel. Op deze tafel ligt een briefje, één van jullie pakt het briefje op, tegelijkertijd slaat de deur waar jullie door naar binnen zijn gegaan, met een harde klap dicht! Je wilt gaan bellen voor hulp, je hebt gelukkig voldoende batterij en verbinding met het netwerk, maar wonderbaarlijk genoeg, staat er nog maar 1 telefoonnummer in…

Wat kan je verwachten?
Voor deze escape blijf je thuis!

Onze papieren versie is uitverkocht!
Wij hebben de game gratis voor jullie online gezet, zodat deze nog steeds te spelen is.
Wij hopen uiteraard dat jullie ons na het spelen wel een kleine donatie willen geven.

Klik op speel nu om de online versie te spelen.

  • Duur: 90 tot 240 minuten

  • Thema: Avontuurlijk

  • Aantal spelers: 1 tot 6 personen (samen)
    1 tot 4 personen (Battle-variant)

  • Prijs: Vrijwillige donatie

  • Minimale leeftijd: 10 jaar oud (in gezinsverband)

Ervaringen

”Net het mysterie van landgoed Zevensprong opgelost. We hebben genoten van alle puzzels en opdrachten! Hartelijk dank voor de leuke escaperoom.”

”Ontzettend leuk om te doen met het hele gezin. Met variatie in erg lastige en iets makkelijkere puzzels is er plezier voor iedereen! Heel leuk in elkaar gezet!”

”Leuke afwisselende puzzels en opdrachten voor een avondvullend programma. Je kan dit samen spelen of tegen elkaar. Kortom een echte aanrader.”

Spelvormen

Samen
Gezellig met de familie, vrienden, of met het gezin ga je aan de slag om met behulp van de 16 uitgebreide spelkaarten, gezamenlijk de uitgang van Landgoed Zevensprong terug te vinden. Deze variant is geschikt voor 1 tot 6 personen.

Tegen elkaar
Met elkaar ga je de strijd aan om zo te ontdekken wie van jullie de beste ‘escaper’ is. Door tactisch te spelen, door het goede moment te kiezen om de door jou gevonden informatie te delen met de groep, door informatie van jezelf met dat van je medespelers te combineren, door op het juiste moment toe te slaan en met een beetje geluk verdien jij misschien wel die titel…. De battle-variant is geschikt voor 1 tot 4 personen.