Thuis Escapes

Heb je zin in een leuke activiteit, maar eigenlijk geen zin om de deur uit te gaan? Ook daar heeft Escape Zwolle een oplossing voor: thuisescapes. Escape Zwolle ontwikkelde hiervoor verschillende escape spellen, die je vanuit je eigen woning kunt spelen. De meeste thuis escapes zijn geschikt voor 1 tot 6 personen, ideaal voor een avondje met z’n tweeën, het gezin of vriend(innen)en.

Hoe werkt een thuisescape?

Je ontvangt onze thuisescape in je brievenbus. Hierin zitten alle materialen die jullie nodig hebben om de escape op te lossen. Je hoeft nu alleen nog te zorgen voor lekkere snacks en jullie beleven gegarandeerd gezellige avond. Bekijk welke thuisescape het best bij jullie matcht via de reserveer knop of lees eerst meer over onze thuis escapes!

492 ft. Below

Ga in strijd met de elementen om zo de drie fases van dit spel te voltooien en bevrijd de ingesloten mijnwerkers uit de ingestorte zilvermijn.

Landgoed zevensprong

Na een heerlijke wandeling door het bos valt de deur van Landgoed Zevensprong achter jullie in het slot. Vinden jullie een uitweg?

Nova Zembla

Beleef de reis van Nova Zembla opnieuw in onze gelijknamige thuisescape Nova Zembla. Ontdek de geschiedenis en ontdek het grote verraad!