Welkom bij Escape Zwolle

Escape Zwolle is dé plek waar voor iedereen een leuke en geschikte escape room te spelen is. Op onze locatie, in hartje Zwolle of thuis! We ontvangen je in onze fijne ontvangstruimte, waar je vooraf en naderhand kunt genieten van heerlijke drankjes of hapjes.

YouTube player

Op zoek naar een originele teambuildingsactiviteit?
Ga de uitdaging aan met je collega’s het draait in een escape allemaal om nauwe samenwerking, slimme oplossingen en streven naar hetzelfde resultaat, namelijk… op tijd ontsnappen! Kijk ook vooral bij onze city games die geschikt zijn voor grotere groepen en inclusief lunch en/of diner geboekt kunnen worden. Zo hebben we het Judas diner of de Judas game die vergeleken kan worden met het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’. Anders dan bij de Escape rooms, start je de city games bij Het Refter.

Heb je iets te vieren?
Een vrijgezellenfeestje, een familiedag, een verjaardagsfeest of kinderfeestje het kan allemaal. Boek een citygame of escaperoom. Bij alle citygames zijn ook arrangementen bij te boeken en hebben ontvangt bij het stadscafé Het Refter Zwolle. Doe je een escape room dan kan je drankjes na afloop afnemen.

Op zoek naar een leuk uitje voor kinderen?
De escape room De Kunstroof is uitermate geschikt voor kinderen en kinderfeestjes. Daarnaast zijn de Judas Game App en de live Judas Game hartstikke leuk voor kinderen en zorgen ze voor een middag vol plezier!

De escape room beleving in huis halen?
Met ons aanbod aan thuisescapes kun je een gezellige spelletjesavond thuis houden met vrienden, familie of je gezin.

Corona-proof escapen
Met hoeveel personen mag je spelen per escaperoom? Lees onze corona voorwaarden, zodat we veilig kunnen escapen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Je kan je auto gewoon bij ons voor de deur parkeren, we zien je graag!

Escape Zwolle
Ceintuurbaan 14p
8024 AA Zwolle

[email protected]

06- 380 266 95