fbpx
 

Nieuw van Escape Zwolle en Experience Games:

Een nieuwe Escapebeleving voor Thuis.

Landgoed Zevensprong

Tijdens een heerlijke wandeling door het bos, krijgen jullie wel zin om wat te gaan drinken. In de verte zien jullie een prachtig landgoed staan. Eenmaal dichterbij gekomen zien jullie Landgoed Zevensprong. Het lijkt erg verlaten en toch zien jullie een deur openstaan. Eenmaal binnen zien jullie de indrukwekkende hal, met in het midden een tafel. Op deze tafel ligt een briefje, één van jullie pakt het briefje op, tegelijkertijd slaat de deur waar jullie door naar binnen zijn gegaan, met een harde klap dicht!
Je wilt gaan bellen voor hulp, je hebt gelukkig voldoende batterij en verbinding met het netwerk, maar wonderbaarlijk genoeg, staat er nog maar 1 telefoonnummer in…

Voor dit spel blijf je thuis!

Een offline escapegame met 2 verschillende spelmogelijkheden:

Samen:
Gezellig met zijn allen aan de slag om met behulp van de 16 uitgebreide spelkaarten, gezamenlijk de uitgang van Landgoed Zevensprong terug te vinden,

of

Tegen elkaar:
Met elkaar de strijd aan gaan om zo te ontdekken wie van jullie de beste ‘escaper’ is. Door tactisch te spelen, door het goede moment te kiezen om de door jou gevonden informatie te delen met de groep, door informatie van jezelf met dat van je medespelers te combineren, door op het juiste moment toe te slaan en met een beetje geluk.


(Alle bestellingen worden op dinsdag om 15:00 verzonden.)

Adviesprijs € 19,95
1,5 - 4 uur
Avontuurlijke thuis escape
Aantal personen: 1-6 (samen)
1-4 (Battle-variant)

Geschikt vanaf 10 jaar (in gezinsverband)
Moeilijkheidsgraad:
Wil je spelen met mensen op afstand? Bestel dan voor ieder adres een apart pakketje.

Benodigdheden:
- pen/papier
- gekleurde stiften/potloden e.d.
- Mobiele telefoon
- Laptop voor de eventuele hints


 
Deze thuis escape is ontwikkeld door:
 

 
 

WELKOM BIJ ESCAPE ZWOLLE


Escape Zwolle is dé plek waar voor iedereen een leuke en geschikte escaperoom te spelen is. Wij hebben mooie en spectaculaire binnenkamers maar ook een uitdagende buitenescape. Even praktisch: parkeer je auto gewoon bij ons voor de deur. We ontvangen je in onze fijne ontvangstruimte, waar je voor en na de tijd kunt genieten van heerlijke drankjes of hapjes.