Huisregels

Het aangaan van iedere activiteit bij De Workshop Meesters geschiedt op eigen risico.

De Workshop Meesters is niet aansprakelijk voor uw eigendommen. Wel zijn er op diverse locaties mogelijkheden om uw waardevolle spullen goed op te bergen. Dit gebeurt wel op eigen risico van de klant.

Niet alle activiteiten van De Workshop Meesters zijn geschikt voor alle deelnemers. Kijk daarom goed op onze site, voor eventuele waarschuwingen.

De minimale leeftijden voor deelname aan de verschillende activiteiten staan vermeld op de website. De Workshop Meesters mag deelnemers weigeren als blijkt dat op het moment van uitvoering, hier niet aan voldaan wordt.

Het is niet toegestaan om aan activiteiten van De Workshop Meesters deel te nemen onder invloed van drugs en/of alcohol. De Workshop Meesters mag deelnemers weigeren als blijkt dat op het moment van uitvoering, hier niet aan voldaan wordt.

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent! 10 minuten voor aanvang van de activiteit is erg prettig, hierdoor kunnen wij een goede ervaring garanderen. Bij te laat komen, kan het zijn dat activiteiten worden ingekort, of het kan leiden tot extra kosten.

Annuleringen dienen schriftelijk, per post of per mail, bekend te worden gemaakt en zijn pas geldig als dit door De Workshop Meesters is bevestigd. Annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden.

Het is niet toegestaan materialen van De Workshop Meesters te forceren of kapot te maken. Mocht dit toch gebeuren, worden kosten altijd verhaald op de groep.

Foto’s kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden en sociale media. Is dit niet gewenst, dan kan dit worden aangegeven.

Bij geschillen en klachten zijn altijd de meest recente algemene voorwaarden leidend.