fbpx

ESCAPE ROOM
HET PAPIEREN HUIS

 

Stap in de belevingswereld van de Netflix hitserie: 'La Casa de Papel' Vind jij dit ook zo'n goeie serie? Wij ook. Daarom zijn we super enthousiast over deze room. Heb je de serie niet gezien? Geen probleem, ook dan is dit een te gekke beleving!

Wat je te wachten staat? Jullie worden gegijzeld door de mannen en vrouwen die De Munt willen beroven. Jij en je groep ontsnappen aan de ogen van de bewakers. Over 60 minuten komen ze terug om te controleren of jullie nog op de plek zitten waar ze jullie hebben achtergelaten.

Spannend! Lukt het jou en je team om binnen dit uur de uitgang te vinden en zo weer van jullie vrijheid te genieten? Of krijgen de bewakers jullie toch nog te pakken en wacht er een voor jullie nog onbekende straf….


Duur: 60 min
Thema: spanning
Aantal personen: 4-6
Slagingspercentage: 30%
Minimale leeftijd: 16 (jonger alleen onder begeleiding van minimaal 3 volwassenen, minimale leeftijd: 13 jaar)
Prijs 4-5 personen: vanaf €99,- / 6 personen: vanaf €105,-
Let op! Zorg ervoor dat jullie tenminste 20 minuten van tevoren aanwezig zijn. Zo hebben jullie genoeg tijd om jullie escape te spelen. Zijn jullie later dan 20 minuten vooraf aanwezig? Dan kan dit ten koste gaan van jullie eigen speeltijd.

WELKOM BIJ ESCAPE ZWOLLE


Escape Zwolle is dé plek waar voor iedereen een leuke en geschikte escaperoom te spelen is. Wij hebben mooie en spectaculaire binnenkamers maar ook een uitdagende buitenescape. Even praktisch: parkeer je auto gewoon bij ons voor de deur. We ontvangen je in onze fijne ontvangstruimte, waar je voor en na de tijd kunt genieten van heerlijke drankjes of hapjes.

Ga je Het Papieren Huis spelen? Een kleine waarschuwing: deze kamer bevat actieve onderdelen door soms smalle openingen. De kamers hebben een maximale hoogte van 210 cm. Maar dat is voor de echte durfal geen probleem toch? Durf jij het aan om deze superspannende escape te spelen? Reserveer dan je plekje via deze button!

Ontwikkeld door:
Experience games logo
Reserveren