fbpx

ESCAPE ROOM
EXPEDITIE ARCTIC

 

Stap in de ijskoude wereld van de Noordpool.

De mensheid wordt bedreigd doordat veel mensen resistent raken tegen antibiotica. In het poolgebied is geheim onderzoek naar nieuwe cellen die de mensheid kan redden. Op onverklaarbare wijze is er sinds 23 uur geen contact meer met het station. Na 24 uur geen contact wordt het poolstation vernietigd. Ga op zoek naar de bemanning en red zo de noordpool en de mensheid.

Wat je te wachten staat? Tijdens Expeditie Arctic kom je letterlijk in een ijskoude omgeving terecht. In deze high tech escaperoom ga je op zoek naar vier onderzoekers, waar al 23 uur niets van vernomen is. Als zij niet binnen een uur gevonden worden, wordt het poolstation vernietigd en komt het voortbestaan van de mensheid in gevaar.

Spannend! Lukt het jou en je team om binnen dit uur de onderzoekers te vinden en zo de mensheid van de ondergang te redden?


Duur: 60 min
Thema: spanning
Aantal personen: 3-6
Slagingspercentage: 50%
Minimale leeftijd: 14 (jonger alleen onder begeleiding van minimaal 2 volwassenen minimale leeftijd: 11 jaar)
Prijs: 3, 4, 5 personen vanaf €99,-/ 6 personen vanaf €109,-
Let op! Zorg ervoor dat jullie tenminste 20 minuten van tevoren aanwezig zijn. Zo hebben jullie genoeg tijd om jullie escape te spelen. Zijn jullie later dan 20 minuten vooraf aanwezig? Dan kan dit ten koste gaan van jullie eigen speeltijd.

WELKOM BIJ ESCAPE ZWOLLE


Escape Zwolle is dé plek waar voor iedereen een leuke en geschikte escaperoom te spelen is. Wij hebben mooie en spectaculaire binnenkamers maar ook een uitdagende buitenescape. Even praktisch: parkeer je auto gewoon bij ons voor de deur. We ontvangen je in onze fijne ontvangstruimte, waar je voor en na de tijd kunt genieten van heerlijke drankjes of hapjes.

Ga je Expeditie Arctic spelen? Een kleine waarschuwing: deze kamer bevat actieve onderdelen die je zintuigen prikkelen. De kamers hebben een maximale hoogte van 240 cm. Maar dat is voor de echte durfal geen probleem toch? Durf jij het aan om deze supercoole escape te spelen? Reserveer dan je plekje via deze button!

Ontwikkeld door:
Experience games logo
Reserveren