Expeditie Arctic

Stap in de ijskoude wereld van de Noordpool.

Ben jij er klaar voor? Kleed je dan maar vast warm aan! Want tijdens de Expeditie Arctic kom je letterlijk in een ijskoude omgeving (4 tot 13 graden) terecht. Je speelt deze escape room al met 2, 3, 4, 5 of 6 personen.

Wat kan je verwachten?
De mensheid wordt bedreigd doordat veel mensen resistent raken tegen antibiotica. In het poolgebied is geheim onderzoek naar nieuwe cellen die de mensheid kan redden. Op onverklaarbare wijze is er sinds 23 uur geen contact meer met het station. Na 24 uur geen contact wordt het poolstation vernietigd. Ga op zoek naar de bemanning en red zo de noordpool en de mensheid.

Durven jullie deze ijskoude ervaring aan?

Ga je Expeditie Arctic spelen? Een kleine waarschuwing: deze kamer bevat actieve onderdelen die je zintuigen prikkelen en bevat onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn voor mensen met epilepsie. De kamers hebben een maximale hoogte van 240 cm. Maar dat is voor de echte durfal geen probleem toch? Durf jij het aan om deze supercoole escape te spelen? Reserveer dan direct!

  • Duur: 60 min

  • Thema: IJskoude reddingsactie

  • Spanningsniveau: Matig

  • Speelbare talen: Nederlands, Engels

  • Aantal spelers: 2 tot 6 personen (2 personen alleen als je meer dan 15 kamers hebt gespeeld)

  • Slagingspercentage: 55%

  • Minimale leeftijd: 14 (jonger alleen onder begeleiding van minimaal 2 volwassenen, minimale leeftijd: 11 jaar)

  • Prijs: € 125,- per groep

Ervaringen

“Erg leuke en vooral spannende creatieve escape met uitdagende momenten!”

“Ik vond het een ontzettend leuke, uitdagende en afwisselende kamer.”

“De afwisseling in de puzzels was tof. Gastheer was een enthousiaste jonge gozer die de kamer met ons nasprak.”

Dit vind je misschien ook interessant…

WELKOM BIJ ESCAPE ZWOLLE

Escape Zwolle is dé plek waar voor iedereen een leuke en geschikte escaperoom te spelen is. Wij hebben mooie en spectaculaire binnenkamers maar ook een uitdagende buitenescape. Even praktisch: parkeer je auto gewoon bij ons voor de deur. We ontvangen je in onze fijne ontvangstruimte, waar je voor en na de tijd kunt genieten van heerlijke drankjes of hapjes.