fbpx

ESCAPE ROOM
KUNSTROOF

 

Kunstroof, durf jij naar binnen?

Jullie zijn een speciaal geselecteerde eenheid om de kunstroof van de eeuw te plegen. Iets wat nog nooit eerder gezien is!

Edgar Hammersteijn is namelijk de meest briljante kunstrover die de wereld ooit gekend heeft, hij is beroemd en berucht om zijn briljante kunstroven. Hij heeft door heel de wereld al meerdere musea beroofd. Één van de kunstwerken die hij in zijn bezit heeft, is miljarden waard.

Waar Edgar Hammersteijn woont, is al jaren bekend. De politie heeft al meerdere invallen gedaan en wij als criminele organisaties ook. Nooit hebben wij ook maar enige vorm van waardevolle kunstwerken kunnen ontdekken in zijn woning. Aan jullie de taak om dit wel te proberen!

Durf jij het aan om om deze meesterdief te bestelen? Boek dan snel!

Deze kamer bevat kleine doorgangen en ruimtes, houd hier rekening mee!


60 minuten
Misdaad
Aantal personen volwassen: 2-4
Keuze uit 3 niveaus!
Aantal personen kinderfeestje: 4-6
Gezinnen: 3-5 (maximumleeftijd kinderen, 14 jaar)
Minimale leeftijd: 11 (jonger alleen onder begeleiding van minimaal 2 volwassenen, minimale leeftijd: 9 jaar)
Vanaf € 59,-
Slagingspercentage Beginners: 70%
Slagingspercentage Gevorderden: 62%
Slagingspercentage Experts: 40%
Slagingspercentage Gezinnen: 80%
Slagingspercentage Kinderfeestjes: n.n.b.
Let op! Zorg ervoor dat jullie tenminste 20 minuten van tevoren aanwezig zijn. Zo hebben jullie genoeg tijd om jullie escape te spelen. Zijn jullie later dan 20 minuten vooraf aanwezig? Dan kan dit ten koste gaan van jullie eigen speeltijd.

WELKOM BIJ ESCAPE ZWOLLE


Escape Zwolle is dé plek waar voor iedereen een leuke en geschikte escaperoom te spelen is. Wij hebben mooie en spectaculaire binnenkamers maar ook een uitdagende buitenescape. Even praktisch: parkeer je auto gewoon bij ons voor de deur. We ontvangen je in onze fijne ontvangstruimte, waar je voor en na de tijd kunt genieten van heerlijke drankjes of hapjes.

Reserveren