Unsolved: Losgeld

Weet jij dit mysterie op te lossen?

Reserveer nu

Laat je meeslepen in dit spannende verhaal en puzzel de locatie van Maarten binnen 90 minuten bij elkaar! Een volledig virtuele city game met escaperoom-elementen in de binnenstad van Zwolle. Het spel bevat mooie technieken, zoals augumented reality.

Het spel Unsolved: Losgeld

Maarten is ontvoerd, aan jullie als team de taak om te achterhalen wat er is gebeurd. Doorzoek het plaats delict, spreek met getuigen, ga langs bij Maartens werk en zijn huis. Los de diverse puzzels op om te ontdekken waar ze Maarten schuil houden. Lukt het jullie om dit binnen 90 minuten op te lossen, of moet het losgeld – gevraagd voor Maarten –  toch betaald worden?

Unsolved bevat veel elementen en puzzels die je ook in escape rooms ziet, dit maakt het een perfect alternatief om lekker in de buitenlucht te spelen.

Reserveer Unsolved
  • Duur: 90 minuten

  • Thema: misdaad, virtueel

  • Minimaal aantal spelers: 6 personen

  • Maximaal aantal spelers: 21 personen (maximaal 7 personen per team, 3 teams mogelijk)

  • Slagingspercentage: 75%

  • Soort spel: iPad game

  • Spelleiding: ja (op afstand)

  • €19,95 per persoon

  • Zwolle Centrum (Nieuwe Markt onder “De Marktkraam”)

  • Minimale leeftijd: 16 jaar (jonger alleen mogelijk onder begeleiding van 2 volwassenen, minimale leeftijd 12 jaar)

Lees onze corona voorwaarden

Hoe het werkt

Het bericht komt binnen… Er heeft een ontvoering plaatsgevonden. De ontvoerders eisen een behoorlijk bedrag aan losgeld, de overdracht moet over precies 90 minuten plaatsvinden anders zullen ze de ontvoerde Maarten van het leven beroven. Weet jij het mysterie te ontrafelen? Onderzoek het plaats delict, spreek met getuigen…

Speel je met meer dan 7 personen? Dan wordt je verdeeld in verschillende teams. Ieder team start dan 5 minuten na elkaar.

Reserveer jouw Unsolved city game direct!

Ervaringen

”Een mooie combinatie om toch een soort van escaperoom te spelen en ondertussen de binnenstad van Zwolle te bewonderen. Goed uitgedacht en niet al te moeilijk om te spelen. Het spelen zeker waard!”

”Vanmiddag hebben we dit spel mogen spelen en ik heb er van genoten! Leuke puzzels met een goed verhaal, en zou deze escape dan ook iedereen aanraden die een uitstapje wil organiseren!”

”Ik heb inmiddels best wat escaperooms gespeeld maar dit vond ik toch wel een van de leukste, juist omdat je dit in de buitenlucht speelt met goede doordachte puzzels. Aanrader!”

Dit vind je misschien ook interessant…

Bekijk al onze spellen
Bekijk al onze spellen