ESCAPE ROOM
BLIND ESCAPE

 

De Blind Escape, durf jij naar binnen?

Vanaf 12 maart gaat onze gloednieuwe kamer open, en we kunnen bijna niet wachten! We vertellen je alleen nog niet waar de kamer over gaat. Het is een echte familie-kamer met een spannende beleving!

Vanaf 16 maart maken we officieel het thema van onze kamer bekend. En hoewel de kamer verlicht is, tast jij tot die tijd in het duister.

Durf jij het aan om in de nieuwe kamer te stappen waarvan je nog niet weet wat je te wachten staat? Reserveer dan nu! Onze Test Escapers zijn je al voor gegaan.

Deze kamer bevat kleine doorgangen en ruimtes, houd hier rekening mee!


60 minuten
???
Aantal personen volwassen: 2-4
Aantal personen kinderfeestje: 4-6
Gezinnen: 3-5
Vanaf € 59,-

WELKOM BIJ ESCAPE ZWOLLE


Escape Zwolle is dé plek waar voor iedereen een leuke en geschikte escaperoom te spelen is. Wij hebben mooie en spectaculaire binnenkamers maar ook een uitdagende buitenescape. Even praktisch: parkeer je auto gewoon bij ons voor de deur. We ontvangen je in onze fijne ontvangstruimte, waar je voor en na de tijd kunt genieten van heerlijke drankjes of hapjes.

Ga je Expeditie Arctic spelen? Een kleine waarschuwing: deze kamer bevat actieve onderdelen die je zintuigen prikkelen. De kamers hebben een maximale hoogte van 240 cm. Maar dat is voor de echte durfal geen probleem toch? Durf jij het aan om deze supercoole escape te spelen? Reserveer dan je plekje via deze button!

Reserveren