Mogelijkheden voor het basisonderwijs

Robert Tessemaker, de eigenaar van Escape Zwolle heeft een jarenlange ervaring in het basisonderwijs. Om de 2 voorliefdes voor werk mooi te combineren hebben we nu ook een mooi aanbod gemaakt voor het basisonderwijs!

Masterclass/workshop

Altijd al willen weten hoe je een escaperoom bouwt? Hoe het werkt? Welke stappen je moet ondernemen om tot een fantastisch product te komen? Boek dan een 90 minuten durende masterclass escaperooms bouwen! In deze masterclass leer je in 30 minuten hoe je een escaperoom bouwt en daarna mag je natuurlijk zelf aan de slag!
Deze workshop voldoet aan een heleboel kerndoelen en is niet alleen leuk maar vooral ook heel leerzaam!

Escapegame in de klas:

Wil je de dynamiek in je klas beter leren kennen? Een toffe samenwerkingsescape spelen in je gouden of zilveren weken of gewoon heel veel plezier beleven met je klas? Dan zit je hier helemaal goed! onze game “De tijdreiziger” is een coöperatieve escapegame waarin de klas in verschillende groepen 60 minuten heeft om één doel te bereiken!

Wie geeft deze workshop/masterclass of begeleidt de escapeboxen?

De masterclass wordt altijd gegeven door Robert, de eigenaar van Escape Zwolle. Sinds 2008 staat hij voor bovenbouwgroepen in het onderwijs.

De escapegame “De Tijdreiziger” wordt begeleid door Robert of  Eric. Ook Eric heeft een mooie tijd in het basisonderwijs gewerkt, hierdoor kunnen we de begeleiding goed waarborgen.

Bij beide activiteiten verwachten wij dat de leerkracht van de groep altijd aanwezig is. Dit om het groepsproces te bewaken en de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid te dragen.